ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Τα αιθέρια έλαια, πάντα τα πιο πολύτιμα και σεβαστά, τα αληθινά ελιξήρια των καλλυντικών. Τα αιθέρια έλαια ξεκίνησαν ως οικιακές θεραπείες για θεραπευτικούς και καλλυντικούς σκοπούς και έτσι έγιναν τα πρώτα προϊόντα που υπήρχαν στην ιστορία των καλλυντικών.

Το αιθέριο έλαιο είναι ένα υγρό που συμπυκνώνει πρώτες ύλες από λαχανικά: ρίζες, φύλλα, άνθη, φρούτα, σπόρους, φυτά ή ακόμα και κλαδιά και φλοιούς κορμών δέντρων. Το αιθέριο έλαιο είναι συνήθως πολύ αρωματικό, πτητικό και ελαφρύ και παρόλο που είναι λάδι, δεν είναι λιπαρό.

 

Έλαια με άπειρα οφέλη

Τα αιθέρια έλαια μεταφέρουν όλα τα οφέλη των φυτών. Εφαρμόζονται στο δέρμα, στα μαλλιά ή απλά για τον αρωματισμό του χώρου σας, έχουν ηρεμιστικό, δυναμωτικό, χαλαρωτικό, διεγερτικό αποτέλεσμα, βοηθούν στη θεραπεία του κρυολογήματος ,σβήνουν την ακμή και τις ρυτίδες, κρατούν μακριά τους κιρσούς, αναζωογονούν το δέρμα, μαλλία, νύχια, βλεφαρίδες, σκοτώνουν τις ψείρες, εξαλείφουν τον έρπητα, είναι αντιφλεγμονώδη, αντιβιοτικά, αντισηπτικά, διεγείρουν την κυκλοφορία και την αναγέννηση των κυττάρων…

Ό,τι ζητήσεις, σου το δίνουν τα αιθέρια έλαια. Μεταδίδουν όλες τις ιδιότητες των φυτών από τα οποία έχουν εξαχθεί και το κάνουν με αποτελεσματικό, απαλό, ευχάριστο τρόπο. Είναι όντως αυθεντικά μαγικά ελιξήρια, δεν μπορείς να ζητήσεις περισσότερα… σωστά;

Αν είναι αιθέρια έλαια, ας είναι Bio

Λοιπόν, μπορείτε να ρωτήσετε μόνο ένα ακόμη πράγμα: να είναι Bio Essential Oils.

Και τι έχει ένα αιθέριο φυτικό έλαιο Bio που δεν έχουν τα άλλα; Γιατί είναι καλύτερα αν είναι Bio;

Αρχικά, τα 100% Bio έλαια είναι αγνά, βιολογικά , προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες και προέρχονται από βιολογικά αρωματικά φυτά, έχουν φυσικά έλαια και είναι εντελώς απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα . Μόνο τα έλαια Bio προσφέρουν τις εγγυήσεις ότι είναι 100% αγνά και φυσικά και φέρνουν άμεσα τις ιδιότητες των φυτών στο δέρμα μας, στο σώμα μας ή να αρωματίζουν τους αγαπημένους σας χώρους.

 

Αν είναι Bio, ας είναι Labnatur Bio

Υπάρχουν πολλά αιθέρια έλαια, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι όλα αυτά που θέλουμε αφού το αιθέριο έλαιό του μπορεί να ληφθεί από κάθε φυτό. Στο Laboratorio SYS επιλέξαμε τα οκτώ πιο ωφέλιμα φυτά, αυτά με τις περισσότερες και καλύτερες ιδιότητες, και δημιουργήσαμε οκτώ μοναδικά έλαια με τη βιολογική μας επωνυμία Labnatur Bio. Όλα πιστοποιημένα από την Bio.Inspecta και με την αναγνωριστική σφραγίδα Bio Vida Sana, που εγγυώνται ότι αυτά τα προϊόντα σέβονται το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.

Όλα τα έλαια Labnatur Bio είναι 100% Bio, εντελώς αγνά, βιολογικά , οικολογικά , έχουν 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι 100%  απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα , parabens, σιλικόνες, PEG και παράγωγα πετρελαίου, ιδανικά για vegan κατανάλωση.

Ο τρόπος εξαγωγής ενός αιθέριου ελαίου είναι επίσης καθοριστικός. Τα Labnatur Bio, ξάγονται με πρώτη ψυχρή έκθλιψη. Αυτός ο τρόπος εξαγωγής του λαδιού διατηρεί την αναλογία των απαραίτητων λιπαρών οξέων, της βιταμίνης Ε και των φυσικών αντιοξειδωτικών, επομένως το λάδι δεν χρειάζεται πρόσθετα και αυτό είναι η εγγύηση ότι είναι 100% καθαρό . Η πρώτη εκχύλιση είναι αυτό που λέγεται «πρώτη πίεση» και από αυτήν προκύπτει ένας αυθεντικός χυμός φρούτων, επίσης 100% αγνός και με απίστευτη ελαιώδης υφή, πολύ δύσκολο να αποκτηθεί με άλλα μέσα.

Η εξαγωγή λαδιών ψυχρής έκθλιψης γίνεται με το χέρι, στην πραγματικότητα, αυτές οι διαδικασίες, κάθε άλλο παρά βιομηχανικές, φαίνονται σπιτικές . Αυτό καθιστά τη διύλιση εντελώς περιττή και και πάλι εγγυάται ότι το λάδι διατηρεί όλες τις ιδιότητες των οργανικών αρωματικών φυτών από τα οποία προέρχεται ανέπαφα , διατηρώντας παράλληλα τα φυσικά του συστατικά .

8 έλαια Bio με τα καλύτερα ενεργά συστατικά

Χωρίς αμφιβολία, τα οκτώ λάδια Bio από το Labnatur Bio είναι ένα πραγματικό θαύμα. Καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικά οφέλη, διαφορετικές ιδιότητες, επομένως όλα αλληλοσυμπληρώνονται, είναι μοναδικά. Σκεφτείτε τι χρειάζεται το δέρμα και τα μαλλιά σας και επιλέξτε ποια είναι τα αιθέρια έλαια Bio σας.

 

 

Bio Labnatur Rosehip Oil

Ένα λάδι που προέρχεται από τους καρπούς ενός άγριου τριαντάφυλλου, της «Ρόζας Μοσχάτα » και το οποίο, λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του, έχει εκατομμύρια θαυμαστές.

Αυτό το 100% αγνό λάδι είναι ένα αποτελεσματικό αντιγηραντικό. Συσφίγγει το δέρμα, το ενυδατώνει, το τυλίγει απαλά και μειώνει τα σημάδια, τις ρυτίδες, τις ουλές και τις ραγάδες, καθώς έχει εξαιρετικές θρεπτικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

 

Labnatur Bio Argan Oil

Αυτό το λάδι λαμβάνεται από τους σπόρους του δέντρου Argan, ενός δέντρου που υπάρχει μόνο στις ημι-έρημες περιοχές του Μαρόκου. Αυτό το δέντρο έχει έναν καρπό που μέσα του φιλοξενεί έναν λευκό και λιπαρό σπόρο από τον οποίο προέρχεται αυτό το μαγικό και θρεπτικό λάδι.

Αυτό το οργανικό λάδι είναι 100% αγνό και χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη αντιοξειδωτική του δύναμη, καθώς είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Είναι τέλειο τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά, καθώς ενυδατώνει, αναπλάθει, αναδομεί και συντηρεί και τα δύο. Επιπλέον, διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών .

 

Labnatur Bio Lemon Oil

Ένα πολύ ιδιαίτερο και αρωματικό λάδι που εξάγεται από τον φλοιό λεμονιού. Για να πάρετε μια ιδέα, για να πάρετε 1 κιλό αιθέριο έλαιο λεμονιού, χρειάζονται περίπου 3.500 φλούδες λεμονιού.

Το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι φιλικό προς το περιβάλλον και 100% αγνό, πλούσιο σε βιταμίνες Α (καροτίνη) Β και C. Το έντονο άρωμά του είναι διεγερτικό και έχει μεγάλη αντιοξειδωτική δύναμη τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά, στα οποία έχουν επίσης ισχυρή αντιπιτυριδική δράση .

 

 

Labnatur Bio Eucalyptus Oil

Αυτό το δημοφιλές και αρωματικό λάδι εξάγεται απευθείας από τα φύλλα του Ευκάλυπτου. Θα μπορούσε να θεωρηθεί χειμωνιάτικο λάδι, αφού οι καταπραϋντικές του ιδιότητες έχουν τη δύναμη να ανοίγουν τους βρόγχους, να καθαρίζουν τη μύτη και να ανακουφίζουν από το κρυολόγημα και τη γρίπη.

Το βιολογικό αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου είναι 100% αγνό και έχει ηρεμιστική δράση . Ενδείκνυται για βαλσαμικό μασάζ στήθους και πλάτης. Είναι δροσιστικό, αποσυμφορητικό, στυπτικό και πολύ χαλαρωτικό. Πολύ αποτελεσματικό για μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς, έρπητα και επίσης κρυολογήματα, λοιμώξεις της αναπνευστικής οδού και πυρετούς. Έχει βακτηριοκτόνες ιδιότητες, βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας του σώματος και βελτιώνει τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

 

Καστορέλαιο Labnatur Bio

Αυτό το λάδι προέρχεται από τους σπόρους του φυτού με χίλιες ιδιότητες: Καστορέλαιο, εγγενές σε ορισμένες τροπικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Τo καστορέλαιο έχει μακρά παράδοση στην καλλυντική και φαρμακευτική χρήση, στην πραγματικότητα, ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στην εποχή των γιαγιάδων μας.

 

Το καστορέλαιο που μετατρέπεται σε 100% καθαρό λάδι πολλαπλασιάζει τις χίλιες ιδιότητες του φυτού. Είναι εξαιρετικό για το δέρμα, τα μαλλιά, τις βλεφαρίδες, τα φρύδια και τα νύχια. Είναι ιδιαίτερα ενυδατικό και εξαιρετικό φυσικό αντιρυτιδικό που θρέφει το δέρμα, με μυκητοκτόνες, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Επιπλέον, έχει την ιδιότητα να διαλύει τα ίχνη λαδιού και βρωμιάς που προκαλούν μαύρα στίγματα και ακμή, καθιστώντας το αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ. Μειώνει τους μαύρους κύκλους, διεγείρει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και των μαλλιών, ενισχύει το φυσικό τους χρώμα και αποτρέπει το γκρίζο και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είναι επίσης μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα για τα νύχια.

 

Cacay Bio Labnatur Oil

Αυτό το ελάχιστα γνωστό λάδι λαμβάνεται από τους ξηρούς καρπούς Cacay, ένα δέντρο από τον Αμαζόνιο της Κολομβίας. Μέχρι τώρα το Cacay ήταν ένας μεγάλος άγνωστος, μέχρι που τελικά ανακαλύφθηκαν τα αναρίθμητα οφέλη που έχει το λάδι αυτού του μικρού ξηρού καρπού για το δέρμα.

Είναι ένα 100% αγνό λάδι με μεγάλες αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Αναπλάθει το δέρμα, μειώνει ορατά τις ρυτίδες, τα εγκαύματα και τους ερεθισμούς και επίσης μειώνει τις κηλίδες. Είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό και θεραπευτικό λάδι, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος και του χαρίζει φωτεινότητα.

 

No Comments

Post A Comment

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.