Γιατί είναι τόσο σημαντική η απολέπιση του δέρματός μας;

Γιατί είναι τόσο σημαντική η απολέπιση του δέρματός μας;

Ονειρεύεστε όμορφο δέρμα χωρίς ατέλειες; Ξεκινήστε να εφαρμόζετε την απολέπιση στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Μία ή δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετή για να επιτευχθούν καλά αποτελέσματα: πιο λείο, πιο τονωμένο και πιο όμορφο δέρμα. Μόλις ανακαλύψετε όλα τα οφέλη του θα εκπλαγείτε, θέλετε να μάθετε ποια είναι αυτά; Θα σας το πούμε!

 Τα scrubs προέρχονται από αρχαίους πολιτισμούς που χρησιμοποιούσαν οργανικές και φυσικές πηγές για να φροντίσουν το δέρμα σας. Στους Αζτέκους άρεσε να κάνουν αλατισμένα λουτρά από βότανα, οι Αιγύπτιοι χρεισιμοποίουσαν αλοιφές ζωικού ελαίου, σκόνη αλάβαστρου και θαλασσινό αλάτι, και οι Ούγγροι εισήγαγαν απολέπιση με φόρμουλες που περιέχουν κοκκώδη υλικά. Προς το παρόν μπορούμε να βρούμε μια πληθώρα προϊόντων απολέπισης που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε λείο και τέλειο δέρμα. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη της τακτικής απολέπισης του δέρματός σας:

Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων

Τα κύτταρα του δέρματός μας πολλαπλασιάζονται, ανανεώνονται και, μόλις πεθάνουν, συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος, προκαλώντας την απελευθέρωση περιττού λίπους. Οι φραγμένοι πόροι εμποδίζουν επίσης την απορρόφηση αντιγηραντικών ή ενυδατικών συστατικών.

Αποτρέπει την αντιγήρανση

Ο βαθύς καθαρισμός αποτρέπει τη γήρανση του δέρματος, ενεργοποιεί την κυκλοφορία και προάγει καλύτερη οξυγόνωση της επιδερμίδας .

Φωτίστε το θαμπό δέρμα

Η απολέπιση θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται καλύτερο και θα δώσει στην επιδερμίδα σας μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση. Επιπλέον, εάν κάνετε μασάζ στην περιοχή κατά την εφαρμογή, θα  τονώσετε τη μικροκυκλοφορία , κάνοντας το δέρμα σας πιο λείο και πιο όμορφο.

Βοηθά τα άλλα προϊόντα να διεισδύσουν καλύτερα

Τα προϊόντα ομορφιάς λειτουργούν καλύτερα σε δέρμα που είναι καθαρό από νεκρά κύτταρα.  Η απολέπιση αφήνει το δέρμα έτοιμο να δεχτεί και να απορροφήσει τα προϊόντα που εφαρμόζονται στη συνέχεια , όπως οροί ή ενυδατικές κρέμες. Επίσης σε θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας ή μείωσης, καθώς και με κρέμες αυτο-μαυρίσματος, η απολέπιση μια φορά την εβδομάδα θα σας δώσει πολύ καλά αποτελέσματα.

Ενισχύει το μαύρισμα του δέρματος

Το καλοκαίρι, χρησιμοποιήστε scrub σώματος για να κάνετε το χρώμα σας να φαίνεται πιο έντονο και χωρίς ατέλειες. Εφαρμόζοντας αυτό το είδος προϊόντος, το δέρμα αποκτά την απαλότητα και την ευλυγισία του και είναι καθαρό, τονωμένο και έτοιμο να δεχτεί τις ακτίνες του ήλιου.

Βοηθά στη μείωση των κηλίδων και των ουλών

 Αφαιρούν το νεκρό δέρμα από τα πιο επιφανειακά στρώματα και βοηθούν στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, το δέρμα σας θα φαίνεται πιο ομοιόμορφο και τα σημεία με ουλές  πολύ μικρότερα.

 Γνωρίζετε ήδη όλα τα οφέλη της απολέπισης του δέρματός σας, οπότε τώρα απλά προσθέστε το στη ρουτίνα σας και αποκτήστε λαμπερό δέρμα και στην πιο βέλτιστη κατάσταση!

 

Tags:
No Comments

Post A Comment

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.